FM DAG 2023: Focus on Value

Wat is waarde? Hoe ontstaat waarde en hoe verdwijnt het? Wat vinden we eigenlijk waardevol? Eén ding is zeker: als financieel manager lever je een belangrijke bijdrage aan de waardecreatie van jouw organisatie of onderneming. En zeker niet alleen in financiële zin.

Daarom gaan we tijdens FM Dag 2023 met elkaar in gesprek over alles dat aan het begrip waarde raakt. Van de waarde van de financial als mens en de prijs van resources tot de waarde van nieuwe businessmodellen, waardeketens, true pricing en de slimme inzet van kapitaal.

Wordt vrijheid meer waard als je gevangen hebt gezeten? Hoe creërt jouw team waarde voor de organisatie? En hoe wordt waarde in de economie geduid? Bekijk hier de sprekers.

FM Dag 2023 wordt georganiseerd voor financieel managers die zich willen verdiepen in waardecreatie. Een dag met de focus on value!

Over FM Dag
FM Dag is hét event voor CFO’s, finance directors, financieel managers en controllers van organisaties met een omzet van minimaal € 50 miljoen. Op FM Dag wordt jaarlijks de Huub van Rozendaal Award uitgereikt aan een CFO werkzaam bij een familiebedrijf die speciale aandacht verdient vanwege uitzonderlijke prestaties. Reserveer nu jouw gratis ticket.

De Sprekers

Gerben van Driel

Brigitte van der Maarel

Stephen McGown

Leo van de Voort

Locatie

FM Dag 2022

Partners 2023