Winnaar 2018

Inmiddels is de winnaar bekend: Willemien Boot, CFO Koninklijke Auping!
Lees ook het volledige persbericht.

‘Huub van Rozendaal Award’

In een familiebedrijf vormt de CFO de schakel tussen het bedrijf en de buitenwereld en de familie. Hij of zij biedt een rationeel tegenwicht voor de ondernemers uit de familie, die een meer emotionele band hebben met hun bedrijf.

Sinds dit jaar is de Award vernoemd naar Huub van Rozendaal die in 2017 overleed. Het persbericht hierover tref je hier https://cfo.nl/artikel/huub-van-rozendaal-award-voor-familiebedrijf

Binnen de CFO Community vormen finance directors of CFO’s van familiebedrijven een groep die te maken heeft met bepaalde specifieke kenmerken van een familiebedrijf. Op verzoek van enkele financieel directeuren wordt gekeken naar een community van finance directors van familiebedrijven. Dit jaar wordt aan het eind van de congresdag wederom de Familiebedrijven Award voor financieel directeuren van familiebedrijven uitgereikt.

De jury is op zoek naar een financieel directeur bij een familiebedrijf dat succesvol is door dingen anders te doen, dat durft te innoveren en te vernieuwen, waar de financieel directeur een duidelijke stem heeft ten opzichte van de familie en ervoor zorgt dat de groei duurzaam verankerd wordt.

De jury bestaat uit Albert van Bolderen (CFO Zeeman textielSupers), Marc Alblas (Finance Director EMEA Heartland Food Products Group), Paul van der Kroft (CFO & Boardmember Terberg Group) en Ilse Matser (Lector Familiebedrijven - ‎Windesheim University of Applied Sciences)

marc alblas
Marc Alblas
Finance Director EMEA Heartland Food Products Group

Marc Alblas

Paul van der Kroft
Paul van der Kroft
CFO Terberg Group B.V.

Paul van der Kroft

Ilse Matser
Ilse Matser
Lector Familiebedrijven - ‎Windesheim University of Applied Sciences

Ilse Matser