CFO Familiebedrijf Award

In een familiebedrijf vormt de CFO de schakel tussen het bedrijf en de buitenwereld en de familie. Hij of zij biedt een rationeel tegenwicht voor de ondernemers uit de familie, die een meer emotionele band hebben met hun bedrijf.

Binnen de CFO Community vormen finance directors of CFO’s van familiebedrijven een groep die te maken heeft met bepaalde specifieke kenmerken van een familiebedrijf. Op verzoek van enkele financieel directeuren wordt gekeken naar een community van finance directors van familiebedrijven. Dit jaar wordt aan het eind van de congresdag wederom de Familiebedrijven Award voor financieel directeuren van familiebedrijven uitgereikt.

De jury is op zoek naar een financieel directeur bij een familiebedrijf dat succesvol is door dingen anders te doen, dat durft te innoveren en te vernieuwen, waar de financieel directeur een duidelijke stem heeft ten opzichte van de familie en ervoor zorgt dat de groei duurzaam verankerd wordt.

De jury bestaat uit Albert van Bolderen (CFO Zeeman textielSupers), Huub van Rozendaal (heeft als voormalig CFO Sligro Food Group een zeer rijke ervaring met familiebedrijven), Marc Alblas (Finance Director EMEA Heartland Food Products Group) en Ferry Muller (CFO Vebego en winnaar van de Award 2016).

Marc Alblas
Marc Alblas
Finance Director EMEA Heartland Food Products Group

Marc Alblas

Genomineerden 2017

De genomineerden voor dit jaar zijn

Jaap W. Vos
Jaap W. Vos
CFO Allinq Group

Jaap W. Vos

Geert-Jan Alofs
Geert-Jan Alofs
Group Controller Vroegop Ruhe & Co

Geert-Jan Alofs

Paul van der Kroft
Paul van der Kroft
Lid Raad van Bestuur bij Terberg Group B.V.

Paul van der Kroft

Bert Moser
Bert Moser
CFO Unica Groep

Bert Moser