FM Forum

Jaarlijks vindt in het voorjaar de FM Dag plaats, de Dag voor Financieel Directeuren in het midcorporate segment. Gedurende het jaar willen we graag de kennisuitwisseling en het netwerken blijven faciliteren. Vandaar dat wij door het jaar heen een aantal FM Fora organiseren waarvan de eerste op 17 september aanstaande. De FM Fora onderscheiden zich door kleinschaligheid maar zullen inhoudelijk net zo sterk neergezet worden als de FM Dag. Hierin zal het verrassen en prikkelen van de community blijvend centraal staan.

Thema FM Forum 2019

In welke richting wijst jouw moreel kompas?

Een kompas helpt ons richting te vinden als we onze bestemming proberen te vinden. Een moreel kompas is een intern kompas welke ons richt naar het juiste. Wat is het juiste dan? En voor wie? Met het doen van het juiste kunnen we ons eigen handelen afstemmen op dat van anderen en dus bij onze eigen overtuigingen en ons eigen gevoel van rechtvaardigheid blijven.

Je zou een moreel kompas kunnen opvatten als een spier die je moet trainen, een kunstwerk in wording maar ook tegelijkertijd functioneert als baken waarop we terug kunnen grijpen. Een kompas kan uit het lood raken, door onverwachte levensgebeurtenissen. Net als een echt kompas kost het ons soms tijd om ons in een situatie te richten op het juiste.

Tijdens het FM Forum zoeken we ons eigen morele kompas op. Is dit in lijn met het bedrijf, met onze collega's en onze klanten? Hoe gaan we ermee om als deze niet in lijn zijn?

Sprekers 2019

Martin Appelo
Martin Appelo
psycholoog en auteur

Martin Appelo

Monique portret
Monique Janssens
directeur-eigenaar Ethisch Bedrijf

Monique Janssens

Frank_Eggink_EB
Frank Eggink
vml. CFO Damen Shipyards

Frank Eggink

Michael Ruperti
Michael Ruperti
Hoofd Sectie Militair Recht / Advocaat

Michael Ruperti

Het FM Forum 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Partner worden?

Wilt u betrokken zijn als partner bij het FM Forum op 17 september 2019?

Toon uw waarde en deel uw expertise tijdens het FM Forum, kom in gesprek met finance leaders tijdens de inhoudelijk Round Tables of Masterclasses en vergroot direct uw zichtbaarheid en versterk uw marktpositie.

Heeft u vragen?
Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies over alle mogelijkheden?
Neem gerust contact met mij op. Ik ben u graag van dienst.

Michael van Asperen
Community Manager | Alex van Groningen BV
[email protected]

Contactgegevens