Cyber security

In deze Orakelsessie beantwoorden we de belangrijkste vragen over cyber security. Het Orakel deelt de laatste inzichten, ontwikkelingen en knowhow die jou verder helpen als Financieel Manager. Bezoek het Orakel en profiteer direct van de praktijkervaring en diepgaande kennis van topdocenten, experts en vakgenoten.

Pluk de vruchten van Value Through Insight

Laat je inspireren. Ontdek in deze Orakelsessie hoe je bedrijfsresultaten verbetert door slimmer, duurzamer en kostendeskundig te managen. Via BI delen we benchmarkinzichten en trends. En we beantwoorden je strategische en tactische finance-vragen. Bezoek het Orakel en profiteer van onze internationale expertise, gestoeld op ruim 30 jaar Value Through Insight.

Het Orakel: Durf te vragen!

Wat als jij als Financieel Manager een Orakel kon bezoeken waaraan je daadwerkelijk alles mocht vragen. Advies over de volgende stap in je carrière? Een tip voor het vlottrekken van een project? Aanwijzingen om beter te worden in je vak? Deze unieke Orakelsessie is exclusief voor professionals die durven te vragen en die op zoek zijn naar antwoorden waar ze écht iets mee kunnen. Mis deze unieke kans niet en profiteer van de oneindige wijsheid van hét Orakel!

Afsluitende keynote: Van Orakel naar Persoonlijk Kennismanagement

Persoonlijk kennismanagement houdt zich bezig met de manier waarop we vergaarde informatie verwerken en die vervolgens delen. Dat proces is ontzettend belangrijk. Je kunt immers pas echt van waarde zijn voor je omgeving als je jouw schat aan verzamelde kennis en informatie in no time paraat hebt. PKM en Digitale Fitheid bieden de handvatten en tools die je daarvoor nodig hebt.

Masterclass

Voor Financiële Managers wordt het steeds belangrijker continu zicht te hebben op actuele financiële data. Om deze data snel te interpreteren wordt gebruik gemaakt van dashboards met de actuele financiële stand van zaken. Om vooruit te kijken en processen en procedures te verbeteren is het noodzakelijke om KPI’s te monitoren. Ontdek in deze masterclass waarom dashboards belangrijk zijn, wat de belangrijkste KPI’s zijn en hoe je die direct verbetert.

Hosted by: ISPnext

Rondetafel

Als CFO weet je dat omzetgroei vele voordelen met zich meebrengt. Maar groei brengt ook nieuwe risico’s en organisatorische uitdagingen met zich mee. Moeten we onze marges opofferen om groei mogelijk te maken? Welke strategie kiezen we voor verdere investeringen in automatisering en digitale technologie? Hoe kan onze groeiende organisatie de productiviteit vergroten en zich tegelijkertijd aanpassen aan veranderingen? We delen onze ideeën en ervaringen met een van de belangrijkste missies van elke bestuurder: de waarde van ons bedrijf vergroten. We bespreken de digitale transformatie van onze bedrijfsmodellen en de manier waarop financiële leiders de balans vinden tussen groei en waardecreatie.
Hosted by: Chargebee

Orakel Riskmanagement: Hoe manage je onzichtbaar gevaar?

We staan er niet dagelijks bij stil, maar risicomanagement is een essentiële vaardigheid voor financieel managers. Simpelweg omdat het succes en de continuïteit van de onderneming sterk beïnvloed kunnen worden door het wel of niet beheersen van risico’s. Dit geldt zowel voor financiële risico’s als voor risico’s die samenhangen met compliance-vereisten. Risico’s komen in vele gedaanten en elke organisatie en business zal een eigen aanpak moeten ontwikkelen om deze te managen. Het Orakel Riskmanagent heeft diepgaande kennis van marktrisico’s, kredietrisico’s, operationele risico’s, liquiditeitsrisico’s en compliance-risico’s. Wil jij weten hoe die te kwantificeren? Heb je behoefte aan meer inzicht in effectieve strategieën om risico’s te beheersen? Of wil je tips ontvangen voor het implementeren van betere controleprocedures? Bezoek het Orakel en profiteer van diepgaande kennis en inzichten over risicomanagement.

Orakel: continu verbeteren

Hoe bereikt jouw team moeilijke en uitdagende doelen? Hoe kun jij succesvoller worden in het verbeteren van jouw afdeling? Hoe breng je mensen in beweging? Als deze vragen bij jou leven, dan ben je bij het Orakel over continue verbeteren aan het juiste adres. Na het beantwoorden van jouw meest prangende vragen, laten we je in een uitdagende workshop kennis maken met de verbeter-methode Kata. Lukt het jou om met een team binnen de tijd een complexe opdracht uit te voeren? Het Orakel leert je de principes die je zullen helpen om te groeien van projectmatig verbeteren naar continu verbeteren! Sylvester Persoon, Continu Verbeteren-expert bij Agium, zal ons tijdens deze middag begeleiden.

Fraude en integriteit

In deze Orakelsessie beantwoorden we de belangrijkste vragen over fraude en integriteit. Het Orakel deelt de laatste inzichten, ontwikkelingen en knowhow die jou verder helpen als Financieel Manager. Bezoek het Orakel en profiteer direct van de praktijkervaring en diepgaande kennis van topdocenten, experts en vakgenoten.

Orakel Finance Transformation: Hoe ziet de next step in finance eruit?

Heeft jouw finance afdeling te maken met groeiende interne klantverwachtingen? Zijn er eisen om effectiever, sneller en efficiënter te werken? Er is in het verleden ongetwijfeld al veel geïnvesteerd in slimme systemen die een oplossing bieden voor deze uitdagingen. Maar wat is er nog meer mogelijk? Welke vervolgstappen kunnen we zetten? Tijdens deze Orakel sessie bespreken we praktische toepassing van de nieuwste technologieën met de experts van Pleo en het Strategiebureau