Informatie 2024

Informatie
Wij verwelkomen je graag op 17 april in theater Spant! te Bussum. Beleef de 9e editie van dit inspirerende evenement samen met 300 vakgenoten.

Deelname aan FM dag is voorbehouden aan CFO’s, finance directors, financieel managers en controllers van organisaties met een omzet van minimaal € 50 miljoen.

Tickets

  • Early bird ticket: € 325,- tot en met 31 maart 2024
  • Regular ticket: € 465,- vanaf 1 april tot en met 17 april 2024

Start je registratie >>

Teamticket
Kom samen met je team en collega’s naar FM Dag 2024. Neem contact op met Tessa Buijs voor de mogelijkheden van een teamticket (vanaf 3 personen).

Algemene voorwaarden
Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar [email protected].

In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van € 50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.

Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Jouw plaats mag altijd door een collega worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven én je collega tot de doelgroep van FM Dag behoort.

Programma
FM Dag biedt je de gehele dag unieke, inspirerende sessies die jou verder helpen met jouw vraagstukken. Als finance professional is deze dag perfect om vakgenoten te ontmoeten en in een ontspannen setting te netwerken tijdens de sessies, de lunch en de gezellige afsluitende borrel. Bekijk hier het programma van FM Dag.

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Voor al je commerciële vragen

Daan Commandeur | Partner Manager

T: +316 28 06 84 33

Stuur een e-mail

 

Voor al je praktische vragen

Tessa Buijs | Event Manager

Stuur een e-mail