Het Risk- en verzekeringsmanagement Orakel: Hoe manage je onzichtbaar gevaar?

Martijn de Haan | Expert Bestuurdersaansprakelijkheid; VLC & Partners
Peter van Kasteren | Claims Expert Aansprakelijkheid; VLC & Partners
Willem van Oosten | Moderator

De rol van een bestuurder bij de veiligheid van personeel en arbeidsongevallen.

We staan er niet dagelijks bij stil en hopen het nooit mee te maken, maar een ongeval zit in een klein hoekje. Goed risicomanagement is een essentiële vaardigheid voor financieel managers. Simpelweg omdat het succes en de continuïteit van de onderneming sterk beïnvloed kunnen worden door het wel of niet beheersen van risico's. Personeel is een van de grootste assets voor de onderneming en bestuurders hebben een belangrijke rol in het faciliteren van een veilige werkomgeving met goede voorzieningen.
Personele risico’s komen in vele gedaanten en elke organisatie en business moet een eigen aanpak ontwikkelen om deze te managen. Het strafrechtelijk onderzoek van bestuurders bij een ernstig ongeval kan grote gevolgen hebben voor de bestuurders zelf en de organisatie. Het Orakel Risk- en verzekeringsmanagent heeft diepgaande en praktische kennis van aansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid bij arbeidsongevallen.

Wil jij weten hoe de risico’s en maatregelen te kwantificeren? Is er meer inzicht nodig in effectieve strategieën om risico's te beheersen (van deze risico’s)? Of wil je tips ontvangen voor het implementeren van beheersen van risico’s? Bezoek het Orakel en profiteer van (diepgaande) nuttige kennis en verrassende inzichten over risicomanagement.