Gerben van Driel

Gerben van Driel is een energieke presentator en gespreksleider, die de ontwikkelingen in het bedrijfsleven op de voet volgt.

Hij werkte jarenlang voor RTL Z en is nog steeds wekelijks op die zender te zien als host van beleggerstalkshow Bulls & Bears. Maar zijn interesse en ervaring gaan véél verder dan cijfers alleen. Zo is hij bijvoorbeeld ook regelmatig betrokken bij interne trainingsprogramma’s binnen grote organisaties. Gericht op het versterken van interne samenwerking, omgaan met verandering en het versterken van een innovatieve cultuur.

Er is, kortom, geen business onderwerp waar Gerben niet mee uit de voeten kan. En met zijn creativiteit, scherpte, humor en energie weet hij elk event naar ene hoger niveau te tillen.

Brigitte van der Maarel

Stephen McGown

Stephen McGown’s leven nam een dramatische wending toen hij in Mali werd ontvoerd door terreurgroep Al Qaeda. Hij overleefde 6 jaar brute gevangenschap door zijn ongekende vindingrijkheid en de kracht zich aan te passen aan levensgevaarlijke omstandigheden. Wat kun jij leren van zijn boodschap over overleven, positiviteit en de controle nemen over je eigen geluk?

Leo van de Voort

Als topconsultant en CFO bij grotere en kleinere organisaties kent Leo het strategische klappen van de zweep. Voor FM.nl blogt hij over waarde en hij schreef onder andere de boeken Vensters op Waarde en Risicovreugde. Leo van de Voort is een strateeg met veelzijdige werkervaring in tal van branches, vanuit diverse rollen.

Leo neemt je tijdens FM Dag mee in de volgende vragen: hoe definieer je waarde? Welke vormen kan het hebben? En hoe creëer je het voor jouw organisatie?

Jan Piet Valk

Ilse Matser

Ilse zet zich al meer dan 15 jaar in om familiebedrijven en bedrijfsfamilies op uiteenlopende onderwerpen te helpen en te begeleiden: binnen de wetenschap, het onderwijs, beleidsontwikkeling maar nadrukkelijk ook in de praktijk. Ilse werkt als adviseur, facilitator, opleider en bestuurder. Haar focus ligt hierbij op generatiewisseling en goed bestuur.

Lodewijk Lockefeer

Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse is specialist op het gebied van leadership- en employee alignment. Ze is boardroom consultant, partner en associated consultant van PROOF en betrokken bij veel verandertrajecten: van strategie-implementaties tot fusies. Ook is Bea auteur van twee succesvolle managementboeken: Alignment 2.0 (2015) en Happy change (2021). Als docent is Bea actief bij Nyenrode Business Universiteit, Beeckestijn Business School en HR Academy. Ook spreekt ze over stakeholder alignment en employee engagement bij de  Speakersacademy.

Organisaties die consistent werken aan engagement en alignment van medewerkers komen verder. Dat is de boodschap die Bea Aarnoutse, die ze al ruim 15 jaar predikt en dagelijks in de praktijk brengt. Zijn je medewerkers happy, dan creëren zij waarde voor alle stakeholders en maken ze het verschil voor klanten. Een sterke reputatie begint wat haar betreft dus intern: en daarom is het voor elke organisatie juist in deze veranderende tijden extra belangrijk om aandacht te besteden aan de employee journey.

Maikel Smit

Bram Paape